Propozycja artykułów
3 lipca 2019
PROPOZYCJA ZESTAWU ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH W PODPROGRAMIE 2018 NA JEDNĄ OSOBĘ
L.P. |
ASORTYMENT |
opakowań na osobę (szt) |
waga opakowania (kg) |
łączna waga produktu (kg) |
1 |
buraczki wiórki |
3 |
0,35 |
1,05 |
2 |
cukier biały |
4 |
1 |
4 |
3 |
fasola biała |
9 |
0,4 |
3,6 |
4 |
filet z makreli w oleju |
10 |
0,17 |
1,7 |
5 |
groszek z marchewką |
9 |
0,4 |
3,6 |
6 |
gołąbki w sosie pomidorowym |
2 |
0,85 |
1,7 |
7 |
herbatniki maślane |
4 |
0,2 |
0,8 |
8 |
kabanosy wieprzowe |
3 |
0,12 |
0,36 |
9 |
kasza gryczana |
3 |
0,5 |
1,5 |
10 |
koncentrat pomidorowy |
10 |
0,16 |
1,6 |
11 |
makaron jajeczny |
9 |
0,5 |
4,5 |
12 |
makaron kukurydziany bezglutenowy |
1 |
0,5 |
0,5 |
13 |
miód wielokwiatowy |
1 |
0,4 |
0,4 |
14 |
mleko UHT |
7 |
1 |
7 |
15 |
olej rzepakowy |
4 |
1 |
4 |
16 |
pasztet wieprzowy |
4 |
0,16 |
0,64 |
17 |
powidła śliwkowe |
6 |
0,3 |
1,8 |
18 |
ryż biały |
3 |
1 |
3 |
19 |
ser podpuszczkowy dojrzewający |
6 |
0,4 |
2,4 |
20 |
szynka drobiowa |
10 |
0,3 |
3 |
21 |
szynka wieprzowa mielona |
7 |
0,3 |
2,1 |
|
|
|
RAZEM |
49,25 |